Reeder 2

Reeder 2 voor iPhone

Tweede editie van de beste RSS-reader voor de Mac

Reeder 2 voor Mac is een minimalistische RSS-lezer die je bedient met gebaren. Het programma haalt RSS-feeds van providers als Feedly, Feed Wrangler en Fever.

Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Geweldig design
  • Talloze instellingen
  • Comfortabele gesture control
  • Je hebt geen cloud nodig
  • Werkt ook offline

TEGEN

  • Gesture control in het begin nogal wennen

Excellent
9

Reeder 2 voor Mac is een minimalistische RSS-lezer die je bedient met gebaren. Het programma haalt RSS-feeds van providers als Feedly, Feed Wrangler en Fever.

Voor veel-lezers

Reeder 2 heeft een simpele en elegante interface die het lezen van koppen en nieuws voorop stelt. Er zijn geen kleurrijke menu's of afleidende banners. Door het rustige, zwart-witte uiterlijk kun je je goed concentreren op het lezen van de berichten.

Op het scherm van Reeder 2 zie je vier kolommen die een overzicht van de gebruikte accounts, de categorieën en de tags en titels van gevonden items tonen. Helemaal rechts is een breed vensters waarin je de berichten leest, dat ook dienst doet als in-app browser.

In de ingebouwde cache worden items als afbeeldingen opgeslagen voor direct offline gebruik op de Mac.

Bedieningsgemak

De bediening van Reeder 2 gaat erg soepel en comfortabel. Met de letters J en K wissel je tussen de artikelen. Heeft jouw Mac een trackpad, dan doe je dit met gebaren.

Uitgebreid aanpasbaar

Het bedienen met gebaren speelt een grote rol bij Reeder 2 voor de Mac. In het begin is het nog lastig om deze uit elkaar te houden, vooral bij de twee- en drie-vingerbewegingen. Die laatste gebaren stel je als gebruiker zelf in, wat de leercurve van Reeder 2 aanzienlijk versnelt.

Dit is niet het enige waar je als gebruiker invloed op hebt. Er zijn ook veel sociale functies voor het delen van content. Er zijn veel geïntegreerde diensten in Reeder 2, die je naar wens kunt gebruiken, verbergen of een gebaar aan kunt toewijzen.

De beste RSS-reader voor Mac

Reeder 2 is veruit de beste RSS-app voor de Mac. Reeder 2 verbindt een succesvolle interface met vele individuele instellingen en is zo de meest comfortabele app op de markt. Alles werkt snel en gemakkelijk, je hebt geen ander programma meer nodig.

Meeste downloads Zakelijk & Productiviteit voor iphone

Reeder 2

Download

Reeder 2 3.2

Beoordelingen about Reeder 2

Promotie×